Saturday, April 11, 2009

Tag from NOURS...

"nape la aku jadi mangsa tag ni???"


Apakah Nama Blog Anda Sekarang Dan Kenapa Anda Pilih Nama Itu?
ALieN di bumi yg nyata... nama glamer aku alien... sah2 aku duk kt bumi... so itulah jawapannye...

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://alien310.blogspot.com...sbb tu la nickname aku sjk skola... malas nk pk nama lain...

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
niat di hati nk share lagu2 yg aku ada yg bersangkut paut dgn perasaan yg dialami pd saat ini... almaklumla, aku ni xpandai berkata... kerepek kentang reti le... hue3... tp sjk dua menjak ni bz lak... so xseberapa hapdet sgt le...

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
i don't think so...

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

10 Person To Tag:
aku baik hati, xnk main tag2 org ni... nyahahaha...

4 comments:

D.A.M.S.E.L said...

mimi poyo..meh aa tag aku..ahaha ;)

ALieN310 said...

junne, anggap la ko da ditagged oleh aku ek...
hik3...

(mcm la ko xtau yg aku ni mmg poyo pun...)

adzani adnan said...

hahahah
ada ngak laie manusia yg
xmoh tagged org..
GOOOOOD... twinssss

ALieN310 said...

d, aku ni bkn jenis org yg ske nyusahkn org sgt kan...
susahkn diri sendiri xpe, jgn buat kt org lain...
xgtu?
hehehe...